Zwanger worden: Vergroot jullie kansen op een gezonde zwangerschap

Zwanger worden doe je samen, maar niet bij iedereen vindt een bevruchting even snel plaats. Met de supplementen van Goodlife verhoog je de kans op een natuurlijke bevruchting en houd je je voedingsstoffen op peil.

Voor hem en haar:

Ergens wist ik het al, de hoop niet opgeven loont. En nu zijn we 4 maanden zwanger.

Flo (31) en Bas (34) hadden al lang een kinderwens. Impryl heeft hen geholpen deze wens op een natuurlijke wijze te vervullen. 

Met de grootste zorg ontwikkeld: Maak de beste keuze voor jou en je kind

GOODLIFE voedingssupplementen

  • 100% natuurlijke samenstelling
  • Aangetoonde werkzaamheid
  • Veilig en laagdrempelig in gebruik
  • Geen gezondheidsrisico's

Tips & adviezen: Wat jullie nog meer kunnen doen om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten

Weet wanneer je het best kunt vrijen

De kans om zwanger te worden is niet iedere dag even groot: de dagen vlak voor en de dag van je ovulatie ben je het meest vruchtbaar. Door op deze dagen te vrijen maak je de meeste kans om snel zwanger te worden.

Laat de zwaartekracht het werk doen

De kans om zwanger te worden is kleiner wanneer de man onderop ligt of wanneer je staand vrijt. Een deel van de zaadcellen kan dan namelijk de vagina uitstromen. Blijf na het vrijen nog even liggen met een kussen onder je billen: door het kantelen van je bekken help je de zaadcellen de goede richting op.

Zorg voor een gezond gewicht

Overgewicht kan de vruchtbaarheid van jou en je partner beïnvloeden. Door te zorgen voor een gezond gewicht kun je beiden de kansen op een zwangerschap vergroten.