Zwanger zijn: Voor een gezonde, zorgeloze
zwangerschap

Minimaliseer de risico's en creëer de optimale omstandigheden tijdens je zwangerschap

Producten & oplossingen:

Tips & adviezen: Wat je kunt doen om risico's te minimaliseren tijdens je zwangerschap

Let op hygiëne

Om tijdens je zwangerschap infecties te vermijden kun je extra maatregelen nemen. Was altijd je handen met zeep, zeker na een toiletbezoek of contact met huisdieren. Trek handschoenen aan als je gaat werken in de tuin. Was je groenten en fruit en controleer de houdbaarheidsdatum van je etenswaren.

Eet gevarieerd

Zowel jij als je kindje hebben voedingsstoffen nodig om gezond te blijven en goed te groeien. Zorg dus dat je voldoende eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Het is verstandig om je dagelijkse inname te verhogen met voedingssupplementen.

Zorg voor een gezond gewicht

Diëten tijdens je zwangerschap is onverstandig omdat je dan kans hebt te weinig voedingsstoffen binnen te krijgen voor jou en je kindje. Ook verlaag je met een gezond gewicht de kans op complicaties tijdens de zwangerschap, zoals zwangerschapsdiabetes of een hoge bloeddruk.

Drink geen alcohol

Het gebruik van alcohol verhoogt de kans op een miskraam, vroeggeboorte, een kind met een laag geboortegewicht of aangeboren afwijkingen. Vermijd daarom alcoholgebruik gedurende de hele zwangerschap.

Met de grootste zorg ontwikkeld: Maak de beste keuze voor jou en je kind

GOODLIFE voedingssupplementen

  • 100% natuurlijke samenstelling
  • Aangetoonde werkzaamheid
  • Veilig en laagdrempelig in gebruik
  • Geen gezondheidsrisico's